Κορινθίου - Αϊβάζης: Η κόρη τους ξεκίνησε τα γυρίσματα για το Καφέ της Χαράς - Η πρώτη φωτό

2021-02-10

Εδώ και αρκετό καιρό, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης, είχαν αποκαλύψει τη συμμετοχή της κόρης τους στο Καφέ της Χαράς. 

Πρόκειται μάλιστα για την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Ισμήνης τους, κάτι που γεμίζει με χαρά και ανυπομονησία τους γονείς της.

Η είδηση είχε γίνει γνωστή από τις αρχές της σεζόν, όταν ο Χάρης Ρώμας αναζητούσε ένα νεαρό κορίτσι για τον νέο ρόλο στην τηλεοπτική σειρά.«Δεν ξέρω πότε θα μπει στη σειρά η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη. Θα κάνουμε μια ακρόαση. Είναι στα σχέδιά μας να μπει ένα κοριτσάκι. Θα παίξει την εγγονή ενός βασικού χαρακτήρα του χωριού», είχε αποκαλύψει αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Η 12χρονη Ισμήνη φαίνεται να εντυπωσίασε τον Χάρη Ρώμα και τους παραγωγούς της σειράς, με την ίδια να βρίσκεται πλέον στα πρώτα της τηλεοπτικά γυρίσματα.

Δείτε περισσότερα: gossip-tv.gr


" Τα πάντα είναι συνδεδεμένα. Αν μπορούσες να αλλάξεις έστω κι ένα απειροελάχιστο μόριο του εαυτού σου, η αλλαγή θα επεκτανόταν σε όλο το Είναι σου, και το σύμπαν θα άλλαζε οριστικά. Αλλά, το να αλλάξεις αυτό το ελάχιστο μόριο στην ύπαρξη σου είναι σαν να καταπίνεις ωκεανούς ή να μετακινείς όρη στον κόσμo των συμβάντων"

Λόγω της καραντίνας και του κορονοϊού, παρουσιάζονται αυξημένα τα κρούσματα κατάθλιψης, με πολύ συχνό φαινόμενο το αίσθημα της μελαγχολίας που φέρνει αποτελέσματα δυσθυμίας και εσωστρέφειας.