Κατερίνα Ιωαννίδου: Η εθελοντής που έγινε viral ζητά να αποσυρθεί κομματική αφίσα με το πρόσωπό της

2021-08-11

Η Κατερίνα Βασιλείου, ενώ είδε το πρόσωπο της να πρωταγωνιστεί σε ρεπορτάζ τα οποία αφορούσαν τους πυροσβέστες και την συμβολή τους, τώρα ήρθε η στιγμή που πρωταγωνίστησε σε αφίσα κόμματος.

Συγκεκριμένα η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, χρησιμοποίησε μια φωτογραφία της Κατερίνας Βασιλείου σε αφίσα της, γεγονός που δεν άρεσε στην εθελοντή πυροσβέστη και ζήτησε άμεσα να αποσυρθεί καθώς δεν έχει δώσει την συγκατάθεση της να χρησιμοποιηθεί το πρόσωπό της ενώ υπογράμμισε πως δεν επιθυμεί να εμπλακεί στην οποιαδήποτε πολιτική διαμάχη.

Στην ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η εθελοντής πυροσβέστης, Κατερίνα Ιωαννίδου αναφέρει: «Θα παρακαλέσω θερμά το ΑΝΤΑΡΣΥΑ να αποσύρει τη φωτογραφία μου από την αφίσα της άμεσα!!!! Δεν έχω δώσει την άδειά μου να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφία μου γενικά και ειδικά σε πολιτικά και κομματικά παιχνίδια!!!! Παρακαλώ πολύ δεν επιθυμώ να υπάρχει σε οποιουδήποτε κόμματος την αφίσα το πρόσωπό μου ούτε να λάβω μέρος σε τέτοιες διαμάχες! Δεν έχει σχέση η εμπλοκή μου στις φωτιές με καμία πολιτική διαμάχη! Παρακαλώ άμεσα να αφαιρεθεί η φωτογραφία μου από τις αφίσες οποιουδήποτε κόμματος!».

Δείτε περισσότερα: newsbeast.gr

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, η Μύκονος εμφάνιζε σταθερά 30% αύξηση στα κρούσματα κάθε εβδομάδα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι όταν κλείνουν οι τουριστικές επιχειρήσεις, οι περισσότεροι εργαζόμενοι στο νησί παραμένουν λίγες ημέρες για να ξεκουραστούν και να διασκεδάσουν.