Κανονικά το πέταγμα του χαρταετού στη Μύκονο

2021-03-12

Κανονικά θα πετάξουμε τον χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα στα νησιά των Κυκλάδων, χωρίς ωστόσο να επιτρέπεται η χαλάρωση των μέτρων προστασίας για τη δημόσια υγεία τα οποία ήδη ισχύουν.Σήμερα πρόκειται να ανακοινωθεί ότι επιτρέπεται το πέταγμα του χαρταετού εντός ορίων κάθε Δήμου, αλλά υπό προϋποθέσεις. Το πέταγμα του χαρταετού θα μπορεί να γίνει με χρήση του SMS 6 στο 13033 μόνο σε όσους διαμένουν στον ίδιο δήμο με τον χώρο που παρέχει αυτή τη δυνατότητα και μπορούν να μετακινηθούν στο σημείο με τα πόδια ή με ποδήλατο. Δηλαδή, δε θα επιτραπεί η μετακίνηση με όχημα για να πετάξουμε χαρταετό.

Δείτε περισσότερα: mykonosvoice.gr


Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...