Κακοκαιρία Μπάλλος: Τι θα γίνει τις επόμενες 24 ώρες – Βροχές, καταιγίδες, ακόμη και χαλάζι στην Αττική

2021-10-14

Η κακοκαιρία Μπάλλος σφυροκοπά μεγάλο μέρος της χώρας και τις επόμενες 24 ώρες αναμένονται ισχυρά κατά τόπους φαινόμενα. 

Στην Αττική, από το μεσημέρι σήμερα έως το μεσημέρι της Παρασκευής 15/10 αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Παράλληλα, υπάρχει και πιθανό#τητα να εκδηλωθούν χαλαζοπτώσεις.

Τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr δειχνούν πως, κατά το υπόλοιπο της Πέμπτης και έως το πρωί της Παρασκευής αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο σύνολο της χώρας, ενώ πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως σε νησιωτικές περιοχές του Ιονίου και του Αιγαίου, καθώς και σε παράκτιες περιοχές της Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδας και ενδεχομένως της Χαλκιδικής.

Δείτε περισσότερα: newsbeast.gr

Στο Καθολικό της εν Άνω Μερά Μυκόνου Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής Αγίας Παρασκευής, τελέστηκε σήμερα το πρωί ο όρθρος και η εναρκτήρια Ακολουθία των Εγκαινίων, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β', μετά το πέρας της οποίας τα ιερά Λείψανα μετεφέρθησαν λιτανευτικώς προς τον εγκαινιασθησόμενο Ιερό Παρεκκλήσιο, όπου συνεχίσθηκε και...