Ήρθαν και θα μείνουν και τον χειμώνα τα μέτρα στις μετακινήσεις

2021-09-15

Δεν θα αλλάξει στο άμεσο μέλλον ο σχεδιασμός για την μετακίνηση εκτός νομού, στα ταξίδια με πλοία και αεροπλάνα.

Τα μέτρα που ισχύουν από τις 13 Σεπτεμβρίου θα διατηρηθούν κατά πάσα πιθανότητα για όλη τη χειμερινή περίοδο, προκειμένου να υπάρξει ασφάλεια στις μετακινήσεις.

Οι ανεμβολίαστοι ταξιδιώτες κάτω των 12 ετών θα έχουν δικαίωμα επιβίβασης σε πλοία, αεροπλάνα, λεωφορεία και λοιπά μέσα μόνο με την ένδειξη αρνητικού διαγωνιστικού τεστ το οποίο θα επιβαρύνονται οι ίδιοι οικονομικά.

Επίσης, η χρήση μάσκα για όλους τους επιβάτες θα διατηρηθεί υποχρεωτική στα ταξίδια τους για πολλούς μήνες ακόμη.

Δείτε περισσότερα: mykonosvoice.gr


Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται βαθμιαία από σήμερα Τρίτη 21/09, όπου σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, την Πέμπτη 23/09 θα κυμανθεί έως και 9 βαθμούς κάτω από τις κανονικές για την εποχή τιμές.

Σε «νησί των... λυμάτων» κινδυνεύει να μετονομαστεί η Μύκονος, καθώς το σύστημα υδροδότησής της παρουσίασε πρόβλημα για άλλη μια φορά, με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν και πάλι σκηνές απείρου «κάλλους».

Επειδή έρχονται μεγάλα δεινά στους ήρωες της αγαπημένης μας σειράς, από την επόμενη εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης και ο Γιάννης Βασιλώττος αποφάσισαν να ελαφρύνουν λίγο το βαρύ κλίμα που επιτάσσει το σενάριο των νέων επεισοδίων και σκαρώνουν τρελά happenings...

Εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα στην Μύκονο, έρχεται κι αυτό: το παντελόνι με σκίσιμο στα οπίσθια. Ιταλίδα βγήκε βόλτα στα Ματογιάννια φορώντας τζιν που είχε μια μεγάλη τρύπα στον αριστερό γλουτό και όπως ήταν φυσικό τράβηξε πάνω της τα βλέμματα και την κάμερα του Mykonos Live TV.