Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αναζητά νέο σπίτι μετά τον χωρισμό της από τον Snik

2021-04-09

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο ράπερ Snik συνεχίζουν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη όμως ισχύει η είδηση ότι υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους.

Η Νάνσυ Παραδεισανού τόνισε ότι έχει έρθει η μαμά του μοντέλου και παρουσιάστριας από την Πάτρα και την φιλοξενεί στο σπίτι.Και δεν έμεινε μόνο εκεί... Η Ηλιάνα ήδη έχει αρχίσει να αναζητά νέο σπίτι και σε λίγο διάστημα θα μετακομίσει!

Η μάνατζερ της Έλενα Χριστοπούλου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Νάνσυ από το πρωινό ανέφερε ότι όντως υπάρχουν σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού και επιβεβαίωσε το γεγονός.

Δείτε περισσότερα στο gossip-tv.gr


Νέα έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι με μεγάλες και απότομες πτώσεις στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, αρκετές ώρες μετά το φαγητό, αισθάνονται πιο πεινασμένοι και καταναλώνουν εκατοντάδες επιπλέον θερμίδες μέσα στην ημέρα.

Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...