Η Μύκονος το παράδειγμα για αυτό που πρέπει να γίνει σε όλη την Ελλάδα

2021-02-17

Μεγάλη συζήτηση και καυγάς στη Βουλή για τις πολιτικές αλλά και άλλες ευθύνες που υπάρχουν σχετικά με το ποιος φταίει για το γεγονός ότι δεκάδες χιλιάδες οικογένειες έμειναν ή είναι ακόμα χωρίς ρεύμα.Η αλήθεια είναι ότι τα καιρικά φαινόμενα ήταν τα χειρότερα των τελευταίων 40 ετών όσον αφορά τις χιονοπτώσεις κάτι που προκάλεσε την πτώση πολλών δέντρων κοντά στα καλώδια της ΔΕΗ με τις γνωστές συνέπειες.

Η μόνη λύση για να μην υπάρχουν ανάλογα σε αταξία έκταση φαινόμενα στο μέλλον είναι η υπογειοποίηση του δικτύου.

Το γεγονός ότι στη Μύκονο έχει ήδη ξεκινήσει η υπογειοποίηση του δικτύου από τις αρχές Δεκέμβρη και αναμένεται να ολοκληρωθεί τέλη Μαρτίου είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Στο νησί γίνεται κάτι που δεν έχει γίνει σε πολλές άλλες περιοχές που είναι στο Λεκανοπέδιο και μάλιστα σε εύπορες περιοχές ( για παράδειγμα στα Βόρεια Προάστια).

Δείτε περισσότερα: mykonosvoice.gr


Υπάρχουν διάφορα κολπάκια ομορφιάς που μπορούν να κάνουν τις βλεφαρίδες σου πιο εντυπωσιακές. Είναι πανεύκολα και έχουν να κάνουν με το πως βάζεις το μακιγιάζ σου, συγκεκριμένα με το πως βάζεις τη μάσκαρα.

Αυτά είναι τα 4 βασικά βήματα self-care που μπορείς να κάνεις κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς, έτσι ώστε να ξεκουράσεις σώμα αλλά και πνεύμα. Εφαρμόζοντας αυτές τις απλές, καθημερινές συνήθειες θα δεις και εσύ ότι θα ξυπνάς το επόμενο πρωί γεμάτη ενέργεια, με υπέροχη διάθεση! Άλλωστε ας μη ξεχνάμε ότι οι μικρές απολαύσεις είναι αυτές που κάνουν τη...

Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...