Η Μύκονος κορυφαίος τουριστικός προορισμός και το 2021

2021-02-23

Για πρώτη φορά με πρωτοβουλία του Δήμου Μυκόνου πραγματοποιήθηκε μια διαδικτυακή συνάντηση με τη συμμετοχή της Γενικής Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Βίκυ Λοΐζου, του Τομεάρχη Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέα Φιορεντίνου, καθώς και εκπροσώπων θεσμών και φορέων του τουρισμού του νησιού με αντικείμενο τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται για να παραμείνει η Μύκονος ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς και για το 2021, σε αυτή την ιδιαίτερη συγκυρία. Υπεύθυνη για την επιμέλεια και την οργάνωση ήταν η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Μυκόνου κ. Τόνια Ανδρονίκου.Κατατέθηκαν προτάσεις για την ασφαλή έναρξη της τουριστικής περιόδου και συμφωνήθηκε ότι πρωταρχικός στόχος είναι η υγειονομική θωράκιση του νησιού, ώστε η Μύκονος να αποτελέσει έναν ασφαλή και ξεχωριστόπροορισμό και για τη φετινή χρονιά.

Στο πλαίσιο αυτό, τονίστηκε η ανάγκη για την επικαιροποίηση και τήρηση όλων των υγειονομικώνπρωτοκόλλων, την καλή λειτουργία του Κέντρου Υγείας,τον ενδελεχή έλεγχο των πυλών εισόδου- εξόδου, τααρνητικά τεστ των επισκεπτών και την εξασφάλιση εμβολιασμού του μεγαλύτερου μέρους των κατοίκων του νησιού, καθώς και άλλων εργαζομένων του κλάδου του τουρισμού.

Δείτε περισσότερα: mykonosvoice.gr


Νέα έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι με μεγάλες και απότομες πτώσεις στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, αρκετές ώρες μετά το φαγητό, αισθάνονται πιο πεινασμένοι και καταναλώνουν εκατοντάδες επιπλέον θερμίδες μέσα στην ημέρα.

Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...