Η Μύκονος ένας από τους νέους προορισμούς που ρίχνει βάρος η Lufthansa

2021-03-03

Ιδιαίτερα ευνοϊκά μπορεί να εξελιχθεί, ιού επιτρέποντος, το καλοκαίρι για την Ελλάδα, με γνώμονα τα παραθεριστικά πακέτα των τουριστών, τουλάχιστον, όπως εκτιμά η Lufthansa. Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι οι εταιρείες, οι οποίες συναπαρτίζουν τον όμιλό της, προσφέρουν συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια μεγαλύτερη ποικιλία τουριστικών προορισμών. Κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών, ο γερμανικός αερομεταφορέας σχεδιάζει να προσθέσει στο χρονοδιάγραμμα των πτήσεων από τη Φρανκφούρτη περί τους 20 προορισμούς, καθώς και 13 νέους από το αεροδρόμιο του Μονάχου. Ιδιαίτερο βάρος θα δώσει στην Ελλάδα, την Καραϊβική και τα Κανάρια Νησιά. 

Δείτε περισσότερα: mykonosvoice.gr


Υπάρχουν διάφορα κολπάκια ομορφιάς που μπορούν να κάνουν τις βλεφαρίδες σου πιο εντυπωσιακές. Είναι πανεύκολα και έχουν να κάνουν με το πως βάζεις το μακιγιάζ σου, συγκεκριμένα με το πως βάζεις τη μάσκαρα.

Αυτά είναι τα 4 βασικά βήματα self-care που μπορείς να κάνεις κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς, έτσι ώστε να ξεκουράσεις σώμα αλλά και πνεύμα. Εφαρμόζοντας αυτές τις απλές, καθημερινές συνήθειες θα δεις και εσύ ότι θα ξυπνάς το επόμενο πρωί γεμάτη ενέργεια, με υπέροχη διάθεση! Άλλωστε ας μη ξεχνάμε ότι οι μικρές απολαύσεις είναι αυτές που κάνουν τη...

Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...