Η Γιάννα Αγγελοπούλου με παραδοσιακό αμάνικο σεγκούνι στην Πινακοθήκη

2021-03-24

Με μια ιδιαίτερη ενδυμασία που παραπέμπει σε παραδοσιακή φορεσιά έδωσε «το παρών» στα εγκαίνια της Εθνικής Πινακοθήκης η πρόεδρος του «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Η κ. Αγγελοπούλου φόρεσε έναν παραδοσιακό αμάνικο επενδύτη, το λεγόμενο σεγκούνι, με μπλε φόντο και με χρυσά κεντήματα, πάνω από λευκό πουκάμισο. Πρόκειται για έναν χρυσοκέντητο επενδύτη Ιωαννίνων, σε μπλε ύφασμα, δάνειο του μουσείου του Λυκείου Ελληνίδων.Εντυπωσιακή ήταν και η ζώνη της, που παραπέμπει σε ηπειρώτικη πόρπη, αλλά και τα σκουλαρίκια, αντίγραφο των εκθεμάτων του Μουσείου Μπενάκη.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου έφτασε μαζί με τον σύζυγό της Θεόδωρο Αγγελόπουλο στο ανακαινισμένο κτήριο λίγο μετά τον Ρώσο πρωθυπουργό Μιχαήλ Μισούστιν και τον πρίγκιπα Κάρολο.

Δείτε περισσότερα στο newsbeast.gr


Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...