Η Δήμητρα Κατσαφάδου βάζει τέλος στις φήμες: "Έχω τη δουλειά μου. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα"

2021-09-16

Στη "Super Κατερίνα" μίλησε η Δήμητρα Κατσαφάδου, βάζοντας τέλος τις φήμες γύρω από την "αρπαγή" της εκπομπής που θα έκανε η Αντελίνα Βαρθακούρη στον ΣΚΑΪ.

"Δεν θα έπαιρνα ποτέ τη θέση της Αντελίνας"

"Δεν με έχει ενημερώσει κανείς εμένα" δήλωσε γελώντας αρχικά, ενώ ύστερα εξήγησε: "Νομίζω δεν μου το επιτρέπει η συνείδησή μου για κανένα λόγο. Είναι και φίλη μου κιόλας (η Αντελίνα). Σκεφτόμουν πως είναι κακό κάρμα. Έβλεπα τα δημοσιεύματα και σκεφτόμουν αν είναι δυνατόν να ξεκινήσω κάτι και να πατήσω έναν άλλο άνθρωπο, δηλαδή να του πάρω τη θέση. Να πατήσω πάνω του και να στεναχωρηθεί;".

"Ποτέ δεν θα πήγαινα στη θέση μιας γυναίκας, είτε είναι η Αντελίνα είτε η οποιαδήποτε άλλη κοπέλα, γιατί όντως το θεωρώ κακή ενέργεια. Εγώ έχω τη δουλίτσα μου, η Αντελίνα κάνει αυτό. Είναι ιδανική. Ποτέ δεν πάταγα πάνω σε ανθρώπους. Είναι και γεγονός πως δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα" πρόσθεσε. 

Δείτε περισσότερα: yupiii.gr

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, η Μύκονος εμφάνιζε σταθερά 30% αύξηση στα κρούσματα κάθε εβδομάδα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι όταν κλείνουν οι τουριστικές επιχειρήσεις, οι περισσότεροι εργαζόμενοι στο νησί παραμένουν λίγες ημέρες για να ξεκουραστούν και να διασκεδάσουν.