Η Δήμητρα Κατσαφάδου βάζει τέλος στις φήμες: "Έχω τη δουλειά μου. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα"

2021-09-16

Στη "Super Κατερίνα" μίλησε η Δήμητρα Κατσαφάδου, βάζοντας τέλος τις φήμες γύρω από την "αρπαγή" της εκπομπής που θα έκανε η Αντελίνα Βαρθακούρη στον ΣΚΑΪ.

"Δεν θα έπαιρνα ποτέ τη θέση της Αντελίνας"

"Δεν με έχει ενημερώσει κανείς εμένα" δήλωσε γελώντας αρχικά, ενώ ύστερα εξήγησε: "Νομίζω δεν μου το επιτρέπει η συνείδησή μου για κανένα λόγο. Είναι και φίλη μου κιόλας (η Αντελίνα). Σκεφτόμουν πως είναι κακό κάρμα. Έβλεπα τα δημοσιεύματα και σκεφτόμουν αν είναι δυνατόν να ξεκινήσω κάτι και να πατήσω έναν άλλο άνθρωπο, δηλαδή να του πάρω τη θέση. Να πατήσω πάνω του και να στεναχωρηθεί;".

"Ποτέ δεν θα πήγαινα στη θέση μιας γυναίκας, είτε είναι η Αντελίνα είτε η οποιαδήποτε άλλη κοπέλα, γιατί όντως το θεωρώ κακή ενέργεια. Εγώ έχω τη δουλίτσα μου, η Αντελίνα κάνει αυτό. Είναι ιδανική. Ποτέ δεν πάταγα πάνω σε ανθρώπους. Είναι και γεγονός πως δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα" πρόσθεσε. 

Δείτε περισσότερα: yupiii.gr

Στο Καθολικό της εν Άνω Μερά Μυκόνου Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής Αγίας Παρασκευής, τελέστηκε σήμερα το πρωί ο όρθρος και η εναρκτήρια Ακολουθία των Εγκαινίων, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β', μετά το πέρας της οποίας τα ιερά Λείψανα μετεφέρθησαν λιτανευτικώς προς τον εγκαινιασθησόμενο Ιερό Παρεκκλήσιο, όπου συνεχίσθηκε και...

Στελέχη του οργανισμού All For Blue, εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Μυκόνου και στο Λιμεναρχείο Μυκόνου ασχολήθηκαν πριν από μερικές μέρες με τον καθαρισμό της παραλίας του Αυλέμονα στη Μύκονο και έμεινα έκπληκτοι από την ποσότητα και το είδος των απορριμάτων που βρέθηκαν στον βυθό.