Γυμναστική στο σπίτι με την βοήθεια τριών youtube channels

2021-10-21

Η αμέλεια της σωματικής μας κατάστασης οδηγεί σε πεσμένη ψυχολογία και κακή διάθεση. Ακόμα κι αν βαριόμαστε να κάνουμε γυμναστική -ναι, συμβαίνει σε πολλούς-, υπάρχουν σήμερα σχεδόν όλοι οι διαθέσιμοι τρόποι και τεχνικές ώστε να μας φανεί κατά τι πιο ενδιαφέρουσα η διαδικασία άσκησης.

Ακόμα και δέκα λεπτά την ημέρα είναι καλύτερα από το τίποτα

Mr and Mrs muscle

Τις προπονήσεις τους χαρακτηρίζει η υψηλή ένταση που οδηγεί σε καύση πολλών θερμίδων και αύξηση των ενεργειακών μας επιπέδων.

Popsugar Fitness

Ένα από τα κανάλια στο YouTube με την μεγαλύτερη ποικιλία σε προγράμματα γυμναστικής και γυμναστές. Περιλαμβάνει κατηγορία για άσκηση χωρίς εξοπλισμό ή βαράκια με προπονήσεις για αρχάριους, προπονήσεις υψηλής έντασης, και βίντεο που στοχεύουν σε συγκεκριμένους μυς. Κατάλληλο ακόμα και για έμπειρους στην γυμναστική χρήστες.

Homefitness.gr

Το προτιμούν χιλιάδες subscribers για την συντομία των βίντεο, την ευκολία των ασκήσεων και την μεγάλη ποικιλία στα προγράμματα σύσφιξης και ενδυνάμωσης που έχει, τα οποία αφορούν κυρίως απλούς και καθημερινούς ανθρώπους που θέλουν να παραμένουν ενεργοί με ευχάριστο, όσο γίνεται τρόπο, από την άνεση του σπιτιού τους.


Δείτε: tovima.gr


Υπάρχουν διάφορα κολπάκια ομορφιάς που μπορούν να κάνουν τις βλεφαρίδες σου πιο εντυπωσιακές. Είναι πανεύκολα και έχουν να κάνουν με το πως βάζεις το μακιγιάζ σου, συγκεκριμένα με το πως βάζεις τη μάσκαρα.

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και νοσηλευόταν.