Γιουχαΐσματα σε Μητσοτάκη, Μπακογιάννη, Βελόπουλο στον επικήδειο του Μίκη Θεοδωράκη

2021-09-08

Δέκτες πολλών αποδοκιμασιών έγιναν οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Μπακογιάννης και Κυριάκος Βελόπουλος κατά την άφιξή τους στη Μητρόπολη για τον αποχαιρετιστήριο του Μίκη Θεοδωράκη.

Με έντονες αποδοκιμασίες υποδέχτηκε ο συγκεντρωμένος κόσμος έξω από τη Μητρόπολη, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την άφιξή του στον Ιερό Ναό για τον επικήδειο στον σπουδαίο Μίκη Θεοδωράκη.

Το συγκεντρωμένο πλήθος, που τραγουδούσε τα άσματα του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη ξέσπασε σε έντονες αποδοκιμασίες, ενώ στη συνέχεια, το ίδιο έπραξε και για τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη

Δείτε περισσότερα: mykonosvoice.gr

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, η Μύκονος εμφάνιζε σταθερά 30% αύξηση στα κρούσματα κάθε εβδομάδα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι όταν κλείνουν οι τουριστικές επιχειρήσεις, οι περισσότεροι εργαζόμενοι στο νησί παραμένουν λίγες ημέρες για να ξεκουραστούν και να διασκεδάσουν.