Γιώργος Μαζωνάκης: Δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό του σπίτι!

2021-03-27

Μιας και βρισκόμαστε εν όψει lockdown, εξαιτίας του κορονοϊού που πλήττει την χώρα μας τον τελευταίο και παραπάνω χρόνο, ο τραγουδιστής περνάει... περισσότερο χρόνο στο σπίτι, καθώς απέχει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και εμφανίσεις στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας.Το υπερπολυτελέστατο και εντυπωσιακό σπίτι του είναι στη Βούλα και έχει φροντίσει να το φτιάξει έτσι ακριβώς όπως το είχε ονειρευτεί!

Πρόκειται για έναν συνδυασμό σύγχρονης αρχιτεκτονικής με ιδιαίτερες πινελιές από αντικείμενα που έχει φέρει μαζί του ο Γιώργος Μαζωνάκης από τα ταξίδια του σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ το μπεζ και το γκρι κυριαρχεί στους τοίχους του σπιτιού.

Δείτε περισσότερα στο gossip-tv.gr


Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...