Γαλλική ταινία με τίτλο “Κυκλάδες” θα γυριστεί στην Μύκονο και τις Κυκλάδες

2021-09-07

Η γαλλική ταινία με τίτλο "Κυκλάδες", σε σκηνοθεσία Marc Fitoussi πρόκειται να γυριστεί το φθινόπωρο στην Μύκονο.

Σύμφωνα με το σενάριο, δύο φίλες που έχουν να συναντηθούν από τα εφηβικά τους χρόνια επανασυνδέονται και αποφασίζουν να κάνουν στις Κυκλάδες όπως το είχαν ονειρευτεί όταν ήταν έφηβες.

Οι πρωταγωνιστές δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, ωστόσο στην ταινία που θα γίνει με την συμπαραγωγή Βελγίου και Ελλάδος θα συμμετέχουν πολλοί Έλληνες κομπάρσοι. Μεγάλη θα είναι η προβολή της Μυκόνου σε ολόκληρο τον κόσμο αφού πρόκειται για παραγωγή παγκόσμιας διανομής, ενώ γυρίσματα θα γίνουν επίσης στην Σαντορίνη, την Νάξο και την Αμοργό.

Δείτε περισσότερα: cyclades24.gr

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται βαθμιαία από σήμερα Τρίτη 21/09, όπου σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, την Πέμπτη 23/09 θα κυμανθεί έως και 9 βαθμούς κάτω από τις κανονικές για την εποχή τιμές.

Σε «νησί των... λυμάτων» κινδυνεύει να μετονομαστεί η Μύκονος, καθώς το σύστημα υδροδότησής της παρουσίασε πρόβλημα για άλλη μια φορά, με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν και πάλι σκηνές απείρου «κάλλους».

Επειδή έρχονται μεγάλα δεινά στους ήρωες της αγαπημένης μας σειράς, από την επόμενη εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης και ο Γιάννης Βασιλώττος αποφάσισαν να ελαφρύνουν λίγο το βαρύ κλίμα που επιτάσσει το σενάριο των νέων επεισοδίων και σκαρώνουν τρελά happenings...