Φρίκη: Πέταξε τα παιδιά της στους -15 για να πεθάνουν

2021-02-16

Με αδιανόητο τρόπο προσπάθησε να δολοφονήσει τα παιδιά της μια 33χρονη στη Ρωσία καθώς τα άφησε γυμνά στο κρύο για να παγώσουν!Η Ναταλία Βαζίνα, οδήγησε τα παιδιά της σε ένα δάσος της Μόσχας και στη συνέχεια, αφού έγδυσε τον 10χρονο Γκριγκόρι, τον 2χρονο Λάζαρ και την 11 μηνών Μάρφα, γδύθηκε και εκείνη και άρχισαν να περπατούν!

Την οικογένεια εντόπισε ένας περαστικός, ο οποίος είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα.

Δείτε περισσότερα: newsbomb.gr


Αν και για δεκαετίες ένας από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς, μια κρίση σαν αυτή που επικρατεί εδώ και πάνω από ένα χρόνο δε γίνεται να μην αφήσει έντονο το στίγμα της σε μια οικονομία σαν αυτή της Μυκόνου.

Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...