Εβελίνα Παπούλια: «Αν γνώριζα αυτά τα πράγματα δεν θα δούλευα με κανέναν από αυτούς»

2021-03-07

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στη εκπομπή, Έλα χαμογέλα, για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου! 

Η Εβελίνα Παπούλια δήλωσε: «Όταν σκάει μια βόμβα οι άνθρωποι ή παγώνουν ή το βάζουν στα πόδια. Εγώ πάγωσα με αυτά που άκουσα και δεν ήξερα. Αν γνώριζα αυτά τα πράγματα δεν θα δούλευα με κανέναν από αυτούς. Είναι λίγο περίεργο να μιλάω για τον άλλο λες και είμαι θεός. Είμαι υπέρ των θυμάτων αλλά αν δεν ξέρω κάτι, δεν μπορώ να πάρω θέση.Αν έκανε κάποιος κάτι στην κόρη μου θα ήταν θαμμένος και θα έσκαβε προς τα κάτω για να βγει. Είμαι ένα ψύχραιμος άνθρωπος. Αν είχε συμβεί κάτι στην κόρη μου θα μου το έλεγε. Της εξήγησα ότι ο χώρος μας δεν είναι αυτό. Ο χώρος έχει 60 σκηνοθέτες και να φύγουν 5 δεν έγινε και κάτι... Όλο αυτό το ξεκαθάρισμα στο χώρο μας είναι θετικό. Και μου αρέσει που τα θύματα δεν φοβούνται να μιλήσουν»!

Δείτε περισσότερα: gossip-tv.gr


Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...