Επίθεση με βιτριόλι: Τα συγκλονιστικά λόγια της Ιωάννας λίγο πριν μπει στην αίθουσα του δικαστηρίου

2021-09-15

Λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τετάρτης (15-09) η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που συνεχίζει να δίνει γενναία τη «μάχη» της μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι, πέρασε το κατώφλι της αίθουσας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Στο Πρωινό λίγη ώρα νωρίτερα αποκαλύφθηκε η συνομιλία της Ιωάννας Παλιοσπύρου με την δημοσιογράφο της εκπομπής, μερικά λεπτά πριν την άφιξή της στο δικαστήριο.

«Δεν είμαι καλά αλλά θα πάω», ψέλλισε.

Η ίδια επέμενε να βρεθεί στο δικαστήριο για να πάρει τις απαντήσεις της, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί της συνέστησαν να μην το κάνει.

Δείτε περισσότερα: gossip-tv.gr

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται βαθμιαία από σήμερα Τρίτη 21/09, όπου σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, την Πέμπτη 23/09 θα κυμανθεί έως και 9 βαθμούς κάτω από τις κανονικές για την εποχή τιμές.

Σε «νησί των... λυμάτων» κινδυνεύει να μετονομαστεί η Μύκονος, καθώς το σύστημα υδροδότησής της παρουσίασε πρόβλημα για άλλη μια φορά, με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν και πάλι σκηνές απείρου «κάλλους».

Επειδή έρχονται μεγάλα δεινά στους ήρωες της αγαπημένης μας σειράς, από την επόμενη εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης και ο Γιάννης Βασιλώττος αποφάσισαν να ελαφρύνουν λίγο το βαρύ κλίμα που επιτάσσει το σενάριο των νέων επεισοδίων και σκαρώνουν τρελά happenings...