Επισκέπτες υψηλής οικονομικής στάθμης και… μπατίρηδες

2021-05-13

Παρά τα δειλά πρώτα μηνύματα γύρω από τον τουρισμό στο κατάλευκο νησί του Αιγαίου - σίγουρα δεν υπάρχει το εκρηκτικό σκηνικό με τα εκατομμύρια επισκέπτες άλλων χρόνων -, ο παιδικός μου φίλος νιώθει αισιόδοξος.Το πλήρως ανακαινισμένο αεροδρόμιο σε κυκλαδίτικους ρυθμούς, τα πολυτελή μαύρα αυτοκίνητα τα οποία εμφανίζονται σιγά-σιγά για να μεταφέρουν τους VIP τουρίστες και η μεγάλη κατανάλωση στο glamorous supermarket λίγο μετά το airport δεν μπορούν παρά να δείχνουν τα πράγματα περισσότερο φωτεινά.

Οσον αφορά τουλάχιστον το πολύ υψηλής κλάσης κοινό.

Η Μύκονος, άλλωστε, το πολύ χρήμα το κερδίζει από τους πάμπλουτους επιχειρηματίες και τζετ σέτερ και όχι από τους celebrities της... μαύρης (και άραχνης) συμφοράς.

Είναι αυτοί οι οποίοι κυκλοφορούν στα Ματογιάννια ή συχνάζουν στα γνωστά beach bars περιμένοντας να τους κεράσουν.

Δείτε περισσότερα στο tovima.gr


" Τα πάντα είναι συνδεδεμένα. Αν μπορούσες να αλλάξεις έστω κι ένα απειροελάχιστο μόριο του εαυτού σου, η αλλαγή θα επεκτανόταν σε όλο το Είναι σου, και το σύμπαν θα άλλαζε οριστικά. Αλλά, το να αλλάξεις αυτό το ελάχιστο μόριο στην ύπαρξη σου είναι σαν να καταπίνεις ωκεανούς ή να μετακινείς όρη στον κόσμo των συμβάντων"

Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...