«Είναι ζητούμενο να εμβολιαστούν όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό»

2021-03-01

Σε όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας αναφέρθηκε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς στην μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ που κυκλοφορεί και στην Μύκονο.Ο δήμαρχος στην δισέλιδη συνέντευξη αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα της πανδημίας και στους τρόπους αντιμετώπισης στο νησί.

Για το επιτυχημένο και ασφαλές άνοιγμα της τουριστικής αγοράς και τον εμβολιασμό που πρέπει να γίνει σε όσους ασχολούνται με τον τουρισμό και την καθιέρωση αρνητικού τεστ για την είσοδο στη χώρα.

Δείτε περισσότερα: mykonosvoice.gr


Νέα έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι με μεγάλες και απότομες πτώσεις στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, αρκετές ώρες μετά το φαγητό, αισθάνονται πιο πεινασμένοι και καταναλώνουν εκατοντάδες επιπλέον θερμίδες μέσα στην ημέρα.

Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...