“Είδα τον θάνατο με τα μάτια μου” Συγκλονίζει ο Μπαλτάς με την περιπέτεια που πέρασε

2021-08-28
Για τη μεγάλη μάχη που έδωσε με τον κοροναϊό, μίλησε ο αντιδήμαρχος Μυκόνου, Μιχάλης Ζουγανέλης. Τα όσα λέει συγκλονίζουν

Μέσα από το δωμάτιο της απομόνωσης στο Τζάνειο νοσοκομείο, κουνά το κεφάλι με απόγνωση. Μετά από 17 δραματικές μέρες στην απομόνωση, μία σκέψη μόνο τριγυρίζει στο μυαλό του.

«Οι γιατροί μού είπαν πως αν δεν είχα κάνει το εμβόλιο, μπορεί αυτή τη στιγμή να μην κάναμε Skype», λέει.

Ο αντιδήμαρχος της Μυκόνου, Μιχάλης Ζουγανέλης, νόσησε ένα μήνα μετά τον εμβολιασμό του με το μονοδοσικό J&J. Μερικές μέρες μετά το εξιτήριο, μίλησε στο Live News για τη μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο.
Για τη μεγάλη μάχη που έδωσε με τον κοροναϊό, μίλησε ο αντιδήμαρχος Μυκόνου, Μιχάλης Ζουγανέλης. Τα όσα λέει συγκλονίζουνΟ αντιδήμαρχος της Μυκόνου, Μιχάλης Ζουγανέλης, νόσησε ένα μήνα μετά τον εμβολιασμό του με το μονοδοσικό J&J. Μερικές μέρες μετά το εξιτήριο, μίλησε στο Live News για τη μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο.

«Έλλειψη οξυγόνου. Δεν μπορούσα καν να σηκωθώ από το κρεβάτι. Δεν μπορούσα να σηκώσω καν την πλάτη μου από το κρεβάτι. Ακόμα και που κουνιόμουν στο κρεβάτι, κουραζόμουν».

Του χορηγήθηκε η θεραπεία των μονοκλονικών αντισωμάτων, ωστόσο, και πάλι χρειάστηκε χορήγηση οξυγόνου για πάνω από δύο εβδομάδες.

«Μέσα στο Τζάνειο, μου βάλανε ένα ιδιαίτερο οξυγόνο, λέγεται High flow, μαζί και με το οξυγόνο.

Δείτε περισσότερα: mykonosvoice.gr

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, η Μύκονος εμφάνιζε σταθερά 30% αύξηση στα κρούσματα κάθε εβδομάδα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι όταν κλείνουν οι τουριστικές επιχειρήσεις, οι περισσότεροι εργαζόμενοι στο νησί παραμένουν λίγες ημέρες για να ξεκουραστούν και να διασκεδάσουν.