Δυο νέοι γιατροί στη Μύκονο με απόφαση του Υπουργείου Υγείας

2021-03-09

Με απόφαση του το Υπουργείο Υγείας προχώρησε στον διορισμό τεσσάρων ιατρών, υπόχρεων εκπλήρωσης υπηρεσίας υπαίθρου, με σχέση εργασίας Δημοσίου Δικαίου ορισμένου χρόνου, σε προσωρινές θέσεις που συστήνονται σε μονάδες υγείας των Κυκλάδων.Πρόκειται για θέσεις οι οποίες δεν έγιναν αποδεκτές από γιατρούς που είχαν αρχικά επιλεχθεί από τα αποτελέσματα πρόσφατης προκήρυξης.

Με βάση τη χθεσινή απόφαση δύο γιατροί τοποθετούνται στη Μύκονο, ένας στο Κέντρο Υγείας και ένας στο διεθνή αερολιμένα του νησιού.

Δείτε περισσότερα: mykonovoice.gr


Υπάρχουν διάφορα κολπάκια ομορφιάς που μπορούν να κάνουν τις βλεφαρίδες σου πιο εντυπωσιακές. Είναι πανεύκολα και έχουν να κάνουν με το πως βάζεις το μακιγιάζ σου, συγκεκριμένα με το πως βάζεις τη μάσκαρα.

Αυτά είναι τα 4 βασικά βήματα self-care που μπορείς να κάνεις κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς, έτσι ώστε να ξεκουράσεις σώμα αλλά και πνεύμα. Εφαρμόζοντας αυτές τις απλές, καθημερινές συνήθειες θα δεις και εσύ ότι θα ξυπνάς το επόμενο πρωί γεμάτη ενέργεια, με υπέροχη διάθεση! Άλλωστε ας μη ξεχνάμε ότι οι μικρές απολαύσεις είναι αυτές που κάνουν τη...

Θα χρειαστείτε:
2 ½ ποτήρια του τσαγιού ζάχαρη
½ ποτήρι αμυγδαλέλαιο
4 κουταλάκια χυμός λεμονιού
4 κουταλιές της σούπας μέλι
4 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού