Δωρεάν rapid test από τον Δήμο Μυκόνου Σάββατο και Κυριακή

2021-04-09

Το Σαββατοκύριακο θα η διενεργούνται μαζικά δωρεάν rapid test σε συνεργασία με ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ από τον Δήμο Μυκόνου.
Συγκεκριμένα το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν rapid test drive through στο Γρυπάρειο από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και την Κυριακή στην πλατεία της Άνω Μεράς στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Δείτε περισσότερα στο mykonosvoice.gr


Νέα έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι με μεγάλες και απότομες πτώσεις στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, αρκετές ώρες μετά το φαγητό, αισθάνονται πιο πεινασμένοι και καταναλώνουν εκατοντάδες επιπλέον θερμίδες μέσα στην ημέρα.

Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...