Χρανιώτης: Η στιγμή που φοβήθηκε για τη ζωή του όταν ήταν στο Survivor και δεν το έδειξε η κάμερα!

2020-12-13

Ο Γιώργος Χρανιώτης προέβη σε αποκαλύψεις στην εκπομπή, Dot για τη συμμετοχή του στο Dancing with the stars αλλά και το survivor! 

Ο Γιώργος Χρανιώτης 6 χρόνια αργότερα, το 2017 βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο με το Survivor και αποκάλυψε: «Μπορώ να μιλάω μια ώρα για το Survivor. Θυμάμαι ότι έτρωγα το βούτυρο με τα δάχτυλα, κάποια τσιγάρα που καπνίζαμε με τον Ντάνο κρυφά, ήταν πολύ ωραίες στιγμές αυτές που πηγαίναμε στη ζούγκλα για να μπορέσουμε να καπνίσουμε.»!

Και ανέφερε πρώτη φορά: «Αν πρέπει να επιλέξω μια στιγμή, θα επιλέξω αυτή που χάθηκα μέσα στο δάσος. Βγήκα 5-6 φορές εκτός ορίων για να φέρω φαγητά στα παιδιά, δεν είναι ευχάριστη ανάμνηση, είναι ίσως η στιγμή που φοβήθηκα περισσότερο στη ζωή μου και που σκεφτόμουν τη μάνα μου που μου έλεγε ότι είμαι τρελός. Χάθηκα νύχτα, μέσα στο δάσος, χωρίς μονοπάτι, έχοντας φύγει από το παιχνίδι, οι ρεπόρτερ με έψαχναν και εγώ ήξερα ότι αν με δαγκώσει ένα φίδι θα πεθάνω σαν το σκυλί στ' αμπέλι. Τελικά, βρήκα το μονοπάτι, δεν ξέρω πώς, άφησα τα φαγητά και δεν μπορούσα να φάω από την ένταση, ήμουν τόσο φορτισμένος που δεν μπορούσα να σκεφτώ το φαγητό»!

see more: gossip-tv.gr