Χαρδαλιάς: Βγαίνει από το “βαθύ κόκκινο” η Μύκονος

2021-04-17

Aπό το "βαθύ κόκκινο" βγαίνει η ΠΕ Μυκόνου, ωστόσο όπως ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς, από αύριο Σάββατο 17 Απριλίου, μπαίνει η ΠΕ Κύθνου, αφού τα ενεργά κρούσματα έχουν αυξηθεί σε επτά, από ένα στις 5 Απριλίου. «Ο εντοπισμός ικανού αριθμού κρουσμάτων, σε συνδυασμό με τις ιδιαιτερότητες που απορρέουν από την νησιωτικότητα, καθιστούν αναγκαία τη λήψη μέτρων για την αντιστροφή της εικόνας αυτής, το ταχύτερο δυνατό», ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς για το νησί της Κύθνου.

Αντίθετα για τη Μύκονο που βγήκε από το "βαθύ κόκκινο" (από την Δευτέρα), ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων ανέφερε πως «τα ενεργά κρούσματα έχουν μειωθεί σε 12 ενώ στο υψηλότερο σημείο της επιδιομιολογικής καμπύλης ήταν 76, είχαμε μία μείωσε 84%».

Δείτε περισσότερα στο cyclades24.gr


" Τα πάντα είναι συνδεδεμένα. Αν μπορούσες να αλλάξεις έστω κι ένα απειροελάχιστο μόριο του εαυτού σου, η αλλαγή θα επεκτανόταν σε όλο το Είναι σου, και το σύμπαν θα άλλαζε οριστικά. Αλλά, το να αλλάξεις αυτό το ελάχιστο μόριο στην ύπαρξη σου είναι σαν να καταπίνεις ωκεανούς ή να μετακινείς όρη στον κόσμo των συμβάντων"

Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...