Χαλάρωση του lockdown: Πώς θα λειτουργήσει το λιανεμπόριο – Απελευθερώνονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις

2021-03-31

Όπως όλα δείχνουν, από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα αρθεί η απαγόρευση στις διαδημοτικές μετακινήσεις, με το σκεπτικό ότι θα βοηθήσει στην εκτόνωση και στο άνοιγμα σ' εξωτερικούς χώρους, δεδομένης και της βελτίωσης του καιρού.
Κεντρικό θέμα συζήτησης είναι το άνοιγμα του λιανεμπορίου και ποιος είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να γίνει αυτό.

Εκτιμάται ότι, επειδή τα καταστήματα λειτουργούν συντεταγμένα, η επανεκκίνηση με κανόνες δεν θα επιφέρει extra επιδημιολογική επιβάρυνση, δεδομένου και του συμπληρωματικού εργαλείου των self-test. Όπως όλα δείχνουν επικρατεί η άποψη του sms στο 13032 με χρονικό περιορισμό, δεδομένου ότι και η σχετική εφαρμογή είναι έτοιμη προς λειτουργία.  

Δείτε περισσότερα στο newsbeast.gr


Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...