Αυτό και αν είναι έκπληξη! Δεν φαντάζεστε ποιος παρουσιαστής συζητά να πάρει τη θέση του Κρατερού!

2021-05-17

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον κόσμο της τηλεόρασης αυτό που ανακοίνωσε ο ίδιος ο Κρατερός Κατσούλης πριν από μερικές μέρες, ότι αποχωρεί οριστικά από την εκπομπή Στη φωλιά των Κού Κου.Φανερά συγκινημένος αλλά και αποφασισμένος ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής πως δεν θα μπορούσε πλέον να συνεχίσει την παρουσίαση του πρωινού του Star. Σχεδόν αμίλητη στο πλευρό του η σύζυγός του Κατερίνα Καραβάτου δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της για τη συγκεκριμένη εξέλιξη παρόλο που ήταν από τους πρώτους που τη γνώριζε.

Δείτε περισσότερα στο gossip-tv.gr


Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...