Αυτή η μυκονιάτικη εξοχική κατοικία ενσαρκώνει το ελληνικό καλοκαίρι

2021-03-13

Αυτή η απίθανη εξοχική κατοικία στη Μύκονο είναι η επιτομή της καλοκαιρινής αισθητικής.

Το K-Studio σχεδίασε μια συγκλονιστική εξοχική κατοικία στο νησί των ανέμων και από τις φωτογραφίες και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για ένα design πολύ ξεχωριστό.

Η κατοικία βρίσκεται στην πλαγιά του λόφου της Αλεόμανδρας στη Μύκονο. Ελαφρώς προστατευμένη από τους βορινούς ανέμους, ατενίζει το ηλιοβασίλεμα πάνω από το γειτονικό νησί της Δήλου και την υψηλότερη κορυφή του, το όρος Κύνθος. Πρόκειται για μια θερινή κατοικία έξι υπνοδωματίων, σχεδιασμένη για ένα νεαρό, δραστήριο ζευγάρι, που ήθελε να τη μοιράζεται με την οικογένεια και τους φίλους του.

Ξύλο, φως και ελάχιστη φύση: less is more «Προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα σπίτι όπου οι ένοικοι μπορούν να απολαμβάνουν υπαίθριους χώρους σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα χρειαζόταν να φιλτράρουμε το χαρακτηριστικά έντονο κλίμα, παρέχοντας σκίαση και προστασία από τα στοιχεία. Και παρά την ανάγκη να φιλοξενηθεί μεγάλος αριθμός καλεσμένων, θέλαμε να αποφύγουμε την υπερκάλυψη του τοπίου με μεγάλους όγκους» τονίζουν οι designers πίσω από το εντυπωσιακό πρότζεκτ.

Δείτε περισσότερα: in.gr


Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...