Αυστηρότερα τα μέτρα εισόδου στη Χώρα Μυκόνου από τέλος Μαΐου

2021-05-15

Ο Δήμος Μυκόνου θα ήθελε να ενημερώσει τουςκατοίκους και τους επαγγελματίες του νησιού, πως από τέλη Μαΐου θα αρχίσει αυστηρά η απαγόρευσηεισόδου στον Παραδοσιακό Οικισμό της Χώρας απότις εισόδους ΟΤΕ, Λάκκα, Ρόχαρη και Φάμπρικα(στο ύψος της διασταύρωσης του Μαούνα).Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να καταθέτουν την αίτηση τους στο Πρωτόκολλο του Δήμου Μυκόνου, είτε ηλεκτρονικά στο email: grammateia@mykonos.gr, από Δευτέρα 17 Μαΐου για έκδοση νέας ή ανανέωση της άδειας εισόδου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για όσους πολίτες αιτηθούν την έκδοση νέας άδειας, απαραίτητα έγγραφα που θα συνοδεύουν την αίτησή τους είναι τα ακόλουθα:

1. Άδεια Κυκλοφορίας

2. Δίπλωμα Οδήγησης

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2289360104

Email: grammateia@mykonos.gr

Δείτε περισσότερα στο mykonosvoice.gr


Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...