Απειλεί με μηνύσεις η νικήτρια του Big Brother! «Δεν έδωσα άδεια σε κανέναν να παίξει το βίντεο μου από τη Μύκονο»

2021-01-05

Δυναμικά ξεκίνησε η χρονιά για την Αννα-Μαρία Ψυχαράκη το πρώτο live της μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η νικήτρια του Big Brother μας ενημέρωσε πως θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική αλλά και με την τηλεόραση. 

Σε μία αποστροφή του λόγου της ξεκαθάρισε πως ουδέποτε πίεσε κανέναν για να προβληθεί το βίντεο της από τη Μύκονο ενώ απειλεί με μηνύσεις το γνωστό δημοσιογράφο που το ανέβασε στον λογαριασμό του στο YouTube.

see more: iciao.gr


Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...

Με εξαιρετική φωνή και ερμηνεία, πανέμορφη και πολύ καλά προετοιμασμένη η Στεφανία ερμήνευσε το «Last dance» και γοήτευσε τα πλήθη στο Ρότερνταμ αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.Ντυμένη με ολόσωμη φόρμα που επιμελήθηκε ο Βρεττός Βρετάκος η νεαρή ερμηνεύτρια απέδειξε ότι είναι εξαιρετική και κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Εντυπωσιακά τα εφέ...