Αλλάζει το ωράριο κυκλοφορίας – Τέλος η απαγόρευση στις 21:00 το βράδυ

2021-03-29

Ένα από τα μέτρα που αναμένεται να διαφοροποιηθεί θα είναι η αλλαγή στο ωράριο της κυκλοφορίας. Με αφορμή και την πρόσφατη αλλαγή της ώρας, οδεύει προς κατάργηση η απαγόρευση από τις 9 το βράδυ μέτρο το οποίο ίσχυσε καθ' όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί ότι το ωράριο αλλάζει και η απαγόρευση θα ισχύει είτε από τις 11 το βράδυ, είτε από τις 10 μέχρι και τις 6 το πρωί. Αυτό θα είναι ένα από τα πρώτα μέτρα χαλάρωσης που θα ισχύσουν.

Δείτε περισσότερα mykonosvoice.gr


Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...