Άγριες Μέλισσες - Spoilers: Η Ανέτ συναντά τον Σωκράτη Θέμελη

2020-11-11

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στις "Άγριες Μέλισσες". Η Ελένη δίνει μάχη για τη ζωή της, ο Μιλτιάδης υποβάλλεται σε εξορκισμό, ο Μελέτης μαθαίνει ποιος είναι ο πατέρας του. 

Ο κάθε ήρωας του Διαφανίου - και όχι μόνο - έχει τη δική του ιστορία και το δικό του μυστικό, ενώ όλα αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθούν.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Σωκράτης Θέμελης που παντρεύει την κόρη του, Δόμνα, με τον Κωνσταντή, είναι ο άνδρας που βίασε την Ανέτ στο παρελθόν και ο πατέρας του Μελέτη.

Η μόνη που γνωρίζει αυτό το μεγάλο μυστικό είναι η Ανέτ, η οποία δεν είχε αποκαλύψει ούτε στον αδερφό της το όνομα του ανθρώπου που την κακοποίησε σεξουαλικά και την άφησε έγκυο.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, η Ανέτ θα επιστρέψει κάποια στιγμή από το Παρίσι και τότε θα έρθει αντιμέτωπη με τον Σωκράτη Θέμελη, ενώ και ο Μελέτης θα μάθει ότι ο κύριος αυτός είναι πατέρας του.

Επίσης, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε έναν εξορκισμό, καθώς ο Μιλτιάδης πιστεύει ότι είναι δαιμονισμένος και θα ζητήσει τη βοήθεια του παπά - Γρηγόρη, ενώ θα δούμε και την Ελένη να δίνει μάχη με τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, η Ελένη θα δεχτεί πυροβολισμό από ένα τυχαίο περιστατικό που θα της συμβεί στο δρόμο μετά την απόδραση από τις φυλακές, θα μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο και θα υποβληθεί σε πολύωρο χειρουργείο.

NEWS247.GR