Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος εγκαταλείπει την Ασημίνα

2021-03-10

Πάνω σε έναν μεγάλο καυγά ανάμεσα στην Ασημίνα και την Δρόσω, ο Νικηφόρος θα μάθει την φρικτή αλήθεια που θα καθορίσει τη ζωή του. Σύμφωνα με αποκλειστική πληροφορία του Γιάννη Πουλόπουλου, στις Άγριες Μέλισσες ο Νικηφόρος εγκαταλείπει την Ασημίνα, παίρνοντας της το παιδί.Ο λόγος; Η Ασημίνα και η Δρόσω ήταν συνεργοί της Ελένης, καθώς μαζί σκότωσαν τον Σέργιο. Αντιμέτωπος με αυτή την σκληρή αποκάλυψη θα έρθει ο Νικηφόρος, ο οποίος θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του. Ο κόσμος του θα γκρεμιστεί, καθώς η γυναίκα που παντρεύτηκε, είχε σκοτώσει πρότινος τον αδελφό του!

Έτσι, παίρνει τον μικρό Σέργιο και την εγκαταλείπει, όπως παλαιότερα είχε κάνει και η Ασημίνα. Με αυτό τον τρόπο την πληρώνει με το ίδιο νόμισμα για την συμπεριφορά της, όμως δεν μένει μόνο στην εκδίκηση. Αυτή η αλήθεια θα είναι και η χαριστική βολή που θα δεχτεί το ζευγάρι, με το τέλος της σχέσης τους να πλησιάζει στις Άγριες Μέλισσες.

Δείτε περισσότερα: youfly.com


Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180°C. Κόβουμε τις πατάτες σε φέτες. Προσθέτουμε τις πατάτες στο τηγάνι και τις τηγανίζουμε έτσι ώστε να πάρουν χρώμα. Στρώνουμε κυκλικά μια μια τις πατάτες ακουμπώντας την μια πάνω στην άλλη και αλατοπιπερώνουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και το γάλα. Έπειτα προσθέτουμε όση γαλοπούλα έχουμε...

Πλένουμε καλά τα λαχανικά μας. Κόβουμε το καπάκι τους και καθαρίζουμε το εσωτερικό τους. Αφαιρούμε τα σπόρια από τις πιπεριές με τα χέρια μας, πλένοντάς τες εσωτερικά έτσι ώστε να τα απομακρύνουμε τελείως.

Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...