Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας πετάει έξω από το σπίτι τον Νικηφόρο

2021-04-14

Δύσκολες στιγμές θα περάσει ο Νικηφόρος στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Ant1, «Άγριες Μέλισσες» και αυτό γιατί θα έρθει αντιμέτωπος με τον ίδιο του το πατέρα.Ο Δούκας, θα κάνει μια κίνηση την οποία έχει κάνει ξανά στο παρελθόν αλλά σε άλλο του παιδί. Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άντρας του Διαφανίου θα διώξει από το σπίτι τον Νικηφόρο.

Ο λόγος που παίρνει ο Σεβαστός την σκληρή αυτή απόφαση είναι πως έχει επιβεβαιώσει, πως ο ίδιος του ο γιος ευθύνεται για το γεγονός πως επί χρόνια ζούσε κρυμμένος και κυνηγημένος από τις Αρχές.

Ο Νικηφόρος όμως δεν ξαφνιάστηκε με αυτήν την αντίδραση του πατέρα του καθώς το περίμενε. Και ενώ όλα μοιάζουν δυσοίωνα για τον Νικηφόρο, στο πλευρό του απρόσμενα θα βρεθεί η Ασημίνα για να τον στηρίξει ξανά.

Δείτε περισσότερα στο newsbeast.gr


" Τα πάντα είναι συνδεδεμένα. Αν μπορούσες να αλλάξεις έστω κι ένα απειροελάχιστο μόριο του εαυτού σου, η αλλαγή θα επεκτανόταν σε όλο το Είναι σου, και το σύμπαν θα άλλαζε οριστικά. Αλλά, το να αλλάξεις αυτό το ελάχιστο μόριο στην ύπαρξη σου είναι σαν να καταπίνεις ωκεανούς ή να μετακινείς όρη στον κόσμo των συμβάντων"

Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...