Άγριες Μέλισσες: Επιτέλους μια ευχάριστη είδηση!

2021-03-04

 Είναι μάλλον φανερό ότι σε λίγες εβδομάδες, έως τις 15 Μαρτίου για να πούμε το γνωστό «Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη», θα δοθεί το «πράσινο φως». 

Μπορεί ο Δούκας να μην πεθάνει; Ο σκηνοθέτης λέει ότι «όλοι το εύχονται αλλά δεν είναι και εύκολο».Η Μελίνα Τσαμπάνη μας είπε πως «υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις που εξετάζονται, γι' αυτό και δεν υπάρχει απάντηση. Θα πρέπει να δούμε πώς θα πάει η ιστορία στη δικτατορία. Να είμαστε σίγουροι για το πώς θα το πάμε».

Από τη μεριά του παραγωγού, ο κ. Γιάννης Καράνιαννης βρίσκεται σε συζητήσεις με όλους τους ηθοποιούς. Όπως είπε, το ενδεχόμενο τρίτου κύκλου των «Άγριων μελισσών» δεν Βρήκε κανέναν αντίθετο.

Δείτε περισσότερα: gossip-tv.gr


Υπάρχουν διάφορα κολπάκια ομορφιάς που μπορούν να κάνουν τις βλεφαρίδες σου πιο εντυπωσιακές. Είναι πανεύκολα και έχουν να κάνουν με το πως βάζεις το μακιγιάζ σου, συγκεκριμένα με το πως βάζεις τη μάσκαρα.

Αυτά είναι τα 4 βασικά βήματα self-care που μπορείς να κάνεις κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς, έτσι ώστε να ξεκουράσεις σώμα αλλά και πνεύμα. Εφαρμόζοντας αυτές τις απλές, καθημερινές συνήθειες θα δεις και εσύ ότι θα ξυπνάς το επόμενο πρωί γεμάτη ενέργεια, με υπέροχη διάθεση! Άλλωστε ας μη ξεχνάμε ότι οι μικρές απολαύσεις είναι αυτές που κάνουν τη...

Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...