Αγελάδες στα Ματογιάννια πρωινό Κυριακής των Βαΐων

2021-04-25

Εκτός από σελέμπριτι, βασιλιάδες και τηλεσταρ στην κανονική Μύκονο του χειμώνα μπορείς να δεις και αγελάδες στα ΜατογιάννιαΗ Μύκονος είναι μαγική γιατί μπορείς να τα δεις κυριολεκτικά όλα.Από βασιλιάδες και πρίγκιπες στα Ματογιάννια να παρελαύνουν μέχρι τηλεσταρ και πριμαντόνες.Μπορείς να δεις τα πάντα.Όταν το νησί βρίσκεται στην κανονικότητα μακριά από την τουριστική περίοδο βλέπεις και αγελάδες στα Ματογιάννια.Μια άλλη Μύκονος όπως βλέπετε στο βίντεο πρωινό Κυριακής των Βαίων.

Δείτε περισσότερα στο mykonosvoice.gr


" Τα πάντα είναι συνδεδεμένα. Αν μπορούσες να αλλάξεις έστω κι ένα απειροελάχιστο μόριο του εαυτού σου, η αλλαγή θα επεκτανόταν σε όλο το Είναι σου, και το σύμπαν θα άλλαζε οριστικά. Αλλά, το να αλλάξεις αυτό το ελάχιστο μόριο στην ύπαρξη σου είναι σαν να καταπίνεις ωκεανούς ή να μετακινείς όρη στον κόσμo των συμβάντων"

Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...