8 Λέξεις: Απίστευτες ανατροπές στο τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς!

2020-12-22

Σε αυτό το διπλό επεισόδιο της χρο­νιάς, θα δούμε τον Αιμίλιο να θέλει να χωρίσει τη Μάγδα για να μείνει με την Ελισάβετ, την Ηλιάνα να βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί με τον αδελφό της αλλά χωρίς να λέει την αλήθεια στον πατέρα της, τον Σίμο να έχει υποστεί με τον χειρότερο τρόπο τις συνέπειες του τζόγου και τον Οδυσσέα με την Ερση να προσπαθούν να βρουν το κουράγιο να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με τα μάτια του Οδυσσέα. 

Η ζήλια του Μιχαήλ γίνεται αφόρητη και η Βικτώρια προσπαθεί να τον καθησυχάσει: «Δεν σε καταλαβαίνω, ορίστε, θα σου κάνω τη χάρη και θα πάω στο Λονδίνο μαζί με την Εύα. Ησύχασες;», του λέει η κοπέλα, πολύ όμως προβληματισμένη. Στο μεταξύ οι καβγάδες στο σπίτι του Αιμίλιου συνεχίζονται καθώς ο άντρας απορρίπτει κάθε πρόταση της Μάγδας για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί.

Φυσικά αυτό το κάνει με σχέδιο να τη φτάσει στα άκρα και να χωρίσουν για να μείνει με την Ελισάβετ. Την ίδια στιγμή η Κατερίνα μαθαίνει ότι τραυματίζουν τη Βίκυ στη φυλακή σε μια απόπειρα δολοφονίας και αποφασίζει να το ψάξει. Στο μέτωπο Σίμου-Σμαράγδας τα πράγματα είναι πολύ άσχημα, αφού η Σμαράγδα έχει γνωρίσει έναν πολύ γοητευτικό άντρα, τον Αντώνη, με τον οποίο έχει αρχίσει να κάνει μια προσπάθεια -να φτιάξει τη ζωή της.

see more: gossip-tv.gr