90 μεγιστάνες επενδυτές του εξωτερικού ζητούν να γίνουν κάτοικοι Ελλάδας!

2021-04-28

Τα φορολογικά κίνητρα έχουν απήχηση - Ηδη βεβαιώθηκαν οι πρώτοι φόροι €4,5 εκατ - Αιτήσεις έχουν υποβάλει, επίσης, και 180 συνταξιούχοιΠαρά τη δυσμενή συγκυρία της πανδημίας, η απήχηση των νέων φορολογικών κινήτρων του πλαισίου φορολογικής μετανάστευσης(Non Dom) είναι εξαιρετικά ενθαρρυντική.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για το 2020 και το 2021, έχουν υποβληθεί περίπου 90 αιτήσεις επενδυτών και συγγενικών τους προσώπων, με το ποσό του βεβαιωθέντος φόρου να αγγίζει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ για την πρώτη διετία εφαρμογής. Για το ίδιο χρονικό διάστημα έχουν υποβληθεί, μέχρι στιγμής, 180 αιτήσεις συνταξιούχων.

Δείτε περισσότερα στο mykonosvoice.gr


Βιοχάκερ δηλώνει ο αμερικανός κροίσος της κτηματομεσιτικής Ari Rastegar, ο οποίος υποβάλλεται σε εναλλακτικές και ενίοτε απαγορευμένες θεραπείες ώστε να μπορεί να λέει πως έχει σώμα μικρού παιδιού.

Για 4η χρονιά, το GNTM αναζητά τα νέα πρόσωπα, που θα «ταράξουν» τα νερά του ελληνικού modelling. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον κορυφαίο φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη...