COOKING

Προσθέστε υπότιτλο εδώ

Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180°C. Κόβουμε τις πατάτες σε φέτες. Προσθέτουμε τις πατάτες στο τηγάνι και τις τηγανίζουμε έτσι ώστε να πάρουν χρώμα. Στρώνουμε κυκλικά μια μια τις πατάτες ακουμπώντας την μια πάνω στην άλλη και αλατοπιπερώνουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και το γάλα. Έπειτα προσθέτουμε όση γαλοπούλα έχουμε...

Πλένουμε καλά τα λαχανικά μας. Κόβουμε το καπάκι τους και καθαρίζουμε το εσωτερικό τους. Αφαιρούμε τα σπόρια από τις πιπεριές με τα χέρια μας, πλένοντάς τες εσωτερικά έτσι ώστε να τα απομακρύνουμε τελείως.